Speltips: Nashville - Colorado

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-10-18 02:00
Land: Nordamerika
Liga: NHL
Odds: 1.80
Tips: Col under 2,5 mål
Nashville Predators - Colorado Avalanche

Goalies: Rinne (probable) vs Varlamov (confirmed)

Nashville Predators tycker jag har vaknat lite till liv igen efter den lilla bakfyllan laget hade i början av säsongen. Efter två svaga insatser följde man upp detta med att vinna mot Flyers i en galen comeback. Man följde upp detta med att krossa Dallas Stars i en tuff match men föll senast mot starka Chicago Blackhawks på bortais. Senast mot Hawks gjorde man dock också en riktigt bra match och man kunde lika gärna ha vunnit den sett till chanser i matchen. Corey Crawford var skillnaden för dagen och då är det bara att bita ihop och gå vidare. I natt ställs man mot ett helt annat typ av motstånd och jag tror man kommer trivas bra inne i Bridgestone Arena.

Colorado Avalanche är laget som gästar Preds i natt och Avs som blev totalt överlägset sist förra året har inlett den här säsongen starkt. Laget är 4-2-0 såhär långt och man har stått för ett par imponerande segrar. Dubbelsegern över Boston Bruins i B2B mötet var det som imponerade mest på mig och kanske kan Avs bygga upp ett hopp för framtida säsonger. Dock råder det fortfarande inga tvivel om att man kommer få kriga i botten då jag tycker man ser mycket brister i laget. Det märket senast mot Dallas Stars då man föll med 3-1 då man fortfarande bjuder på mycket turnovers. Just därför tror jag att man kan få det svårt igen i natt.

Som sagt är Preds ett lag som vi alla vet har vad som krävs för att vara ett topplag i ligan. Man har vaknat till ordentligt efter en seg säsongsstart och på hemmais bör man vilja gå ut och styra matchen från start. Det ska vara klasskillnad på dessa lag och chansen för Avs är att Varlamov har en väldigt bra dag på jobbet. Tror Avs vet om detta och kommer spela defensivt och det kan vara svårt för Preds att spräcka nollan. Tror Preds kommer ha mycket puck i den här matchen och ser det ut så kommer det bli svårt för Avs att skapa tillräckligt många chanser för att göra 3 mål eller mer bakom Rinne. Jag kommer därför testa spel på

Match: Nashville Predators - Colorado Avalanche
Spel: Colorado U2.5 mål (inklusive OT/SO)
Odds: 1.80
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystickLycka till!
  Nashville - Colorado
Spela på Speltips Nashville - Colorado
hockeystick - 17 Oktober 2017 - 17:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar