Nashville och Colorado gör upp i grundseriens sista match, och här jagar gästerna divisionssegern.

Nashville har gått bra på slutet med fyra segrar på de fem senaste matcherna, och nu senast blev det 4-3 mot Minnesota efter förlängning.
I denna sista match har man dock inget att spela om då man inte kommer spela vidare efter grundseriens slut, så detta blir lagets sista match för säsongen.

I laget har man skador på tongivande spelare som Forsberg, Duchene och Johansen, så läget i truppen är inte det bästa. Dessutom är Josi och ett par spelare till frågetecken, så med skador i laget samt inget att spela om så har jag svårt att se att man ska kunna utmana här trots de bra resultaten på slutet.

Colorado jagar divisionssegern

Colorado har även dem formen på topp då man senast slog Winnipeg med 4-2, en seger som innebar sex segrar på de sju senaste. I och med seger ligger allt i egna händer om att vinna divisionen före Dallas samtidigt som man kan klättra någon placering i conferencen, så man har klart mer att spela om.

Man har fortsatt skador på Makar, Manson och Helm. Det är dock inte alls lika tunga avbräck även om Makar givetvis är ett gigantiskt avbräck.
I truppen har man dock klart högre kvalitet än vad hemmalaget har, och bortaplan är inget problem då man kommer med tio raka segrar på resande fot.

Nashville har en del avbräck i laget och då gästerna kommer klart mer motiverade så tror jag klart mest på bortaseger i matchen.

Saros (Unconfirmed) - Georgiev (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip