Formsvaga Nashville tar emot Colorado natten mot tisdag, och här ska det skilja en klass på lagen.

Nashville bröt sin dystra trend senast då man hemmaslog Chicago med 4-2 där det sista målet gjordes i öppen kasse i slutet, så det var match hela vägen in.
Innan dess hade man fyra raka förluster där man släppte in en hel del mål, och motståndet var blandat med förluster mot Anaheim, Arizona, Winnipeg och Calgary.

Saros vilade senast och även om han inte är confirmed än så bör han vakta kassen, vilket är ett plus.
På minuslistan har man Thomas Novak skadad vilket är ett tufft avbräck då han är en viktig spelare offensivt, speciellt när just offensiven ser trubbig ut med undantag för framförallt O’Reilly och Forsberg.
I övrigt förväntas Schenn och McDonagh missa matchen.

Colorado numret större än hemmalaget

Colorado har blandat och gett en hel del under säsongen då man åkt på bottennapp som 2-8 mot St Louis och 7-0 mot Vegas.
På slutet har det dock lossnat rejält då man kommer med tre raka segrar. 1-5 mot Seattle, 8-2 mot Anaheim och nu senast 3-6 mot Dallas där man vände ett 0-3 underläge, så offensivt visar man att man är sylvassa med 19 kassar på de tre senaste matcherna.

I matchen mot Dallas kunde man göra sex mål och stjärnan MacKinnon hamnade utanför poängprotokollet, vilket säger en del om den fina bredden man har om truppen, och när nu motståndet inte håller samma nivå som Dallas så bör man kunna förlänga sin segersvit till fyra matcher.
Francouz och Lehkonen saknas samtidigt som Manson är day-to-day.

Colorado är det bättre laget i matchen och då formen är klart bättre än hemmalagets så tror jag man grejar en ny seger, och jag går på bortaseger i matchen.

Saros (Unconfirmed) - Georgiev (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip