Nashville Predators - Dallas Stars

Goalies: Rinne (probable) vs Bishop (probable)

Tidigt match ikväll när Game 5 mellan Nashville Predators och Dallas Stars väntar. En matchserie som utvecklats till en riktigt jämn sådan då vi har ett 2-2 dödläge i serien och där båda lagen visat upp bra kämpaglöd.

Denna matchserie var på förhand en svårtippad sådan. Predators laget som på papperet ska ta sig vidare, men som inför slutspelet knackat med spelet och Dallas Stars som varit riktigt ojämna hela säsongen där man blandat riktigt fint spel med att inte ens kunna göra mål vissa perioder. Predators fick börja i uppförsbacke då man tappade Game 1 på hemmais och Stars skaffade sig ett överläge i serien via 3-2. Men när Nashville lyckades ta hem Game 2 efter OT fick man bra boost och man tog även Game 3 med 3-2 efter sent avgörande i tredje perioden. Senast visade dock Dallas vilken styrka man har då man var det klart bättre laget och man vann med klara 5-1 efter att Roope Hintz lett vägen med sina två mål.

Ikväll vänder serien tillbaka till Nashville och Bridgestone Arena. Ett ställe Predators hela året varit riktigt svårslagna. Stars visade upp riktigt fint spel senast och nu är det upp till Nashville att svara. Jag tycker man inte riktigt kom upp i nivå senast och jag förväntar mig ett hett hemmalag från start här. Man har chansen att ta kommandot i matchserien och förlust i natt hade betytt ett riktigt tufft läge då nästa match spelas i Dallas där man alltså förlorade med 5-1 senast. Med andra ord är nattens match mer eller mindre avgörande för Preds del i mina ögon och jag ser också Predators som det mer rutinerade laget. Med det i baktanke så ska man ha bra chans att ta hem kvällens match och jag synar hemmaseger. Kvällens spel blir

Match: Nashville Predators - Dallas Stars
Spel: 1
Odds: 2.14
Insats: 4/7u
Bolag: 888sport , Unibet , MrGreen
Spelstopp: 21:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick
Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip