Här får vi se Nashville göra sin andra seriematch och man ställs mot Detroit. Jag tar ställning i matchen och litar på hemmalaget.

Nashville hade sin premiär natten till torsdag där man ställdes mot Minnesota. Man gjorde en bra match där man vann med 5-2. Man låg under med 1-2 efter två perioder, men visade att man har ett riktigt bra lag genom att vända och göra fyra mål i sista perioden.
Värvningen av Duchene ser just nu ut att bli riktigt lyckad då han stod för tre poäng i premiären.
Nu ska man spela ytterligare en hemmamatch och jag tycker segerchansen ska vara bra även här, speciellt då laget håller bra kvalitet och kommer från seger.

Detroit har inte hunnit göra sin premiär än, utan den kommer här. Man ställs mot tuffast möjliga motstånd direkt då man ska försöka få med sig poäng mot Nashville. Man har inte spelat match sedan 29/9, så det är ett tag sedan, och frågan är hur matchtempot är.
Det är en del tveksamheter i truppen där Athanasiou är tveksam till spel, och jag tror man skulle behövt samtliga spelare fräscha för att kunna ro på hemmalaget.

Truppmässigt så är hemmalaget det klart starkaste, och med tanke på att man har en match innanför västen så tror jag man kommer ut mer taggade än gästerna, och jag tror man vinner redan på ordinarie tid.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport //TT