Natten till tisdag får vi se ett intressant möte då Nashville och Edmonton ska göra upp, och här väljer jag att ta ställning.

Nashville kommer från en 2-3 förlust hemma mot Colorado, ett lag som gjort en riktigt fin säsong såhär långt.
Formen på slutet är dock rätt bra och man har vunnit sex av sina tio senaste matcher. Nu ligger man dock på en rätt svag åttondeplats i conferencen, och sett till truppen så förväntas man ligga högre upp då spelare som Forsberg, Duchene, Josi och Arvidsson finns i laget.
Man ligger fortfarande med i kampen om slutspel, men med tanke på att det är väldigt jämnt så gäller det att prestera en bra hockey framöver. Man har ett lag som bara ska ta sig till slutspel, allt annat är ett misslyckande.
Skadeläget är även bra och man ska ha tillgång till samma trupp som senast.

Edmonton gör en bra säsong och ligger på en fin femteplats i tabellen. Man vann senast med 3-2 hemma efter att Smith räddat 39/41 skott, och han var riktigt bra.
Formen har dock varit lite sämre på slutet då man bara vunnit 2/6 senaste matcherna.
Man har dock två glödheta spelare i Draisaitl och McDavid, och dessa herrar är ruskigt svårstoppade för samtliga försvar i ligan då den förstnämnda gjort 102 poäng på 65 matcher och den sistnämnda 89 poäng på 59 matcher.
Jag tycker dock man vacklar lite på de sista två linorna, och presterar inte spetsspelarna så tror jag det blir svårt att vinna här.
Man har även skador på Green, Neal, Klefbom och Nygård som är kännbara. Eventuellt saknas även Yamamoto här.

Saros (Unconfirmed) - Smith (Unconfirmed)

Här tycker jag Nashville ska ha bra chans att vinna matchen då man gjort bra resultat på slutet samtidigt som Edmonton har en del skador i laget, och därför går jag på hemmaseger.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip