Härligt möte väntar i Bridgestone Arena när Nashville tar emot Florida på hemmais, och här har jag störst tro på gästerna.

Nashville ligger åtta i conferencen och med 25 segrar på 46 matcher får man absolut säga att det gjort det klart bra. På slutet har man tagit några fina skalper mot bland annat Dallas och LA Kings, två lag som håller hög klass.
Senast blev det dock förlust med 3-2 mot Arizona, en kanske inte lika övertygande insats.

Det positiva är att bara Barrie är dtd, så i övrigt har man tillgång till spelare som Forsberg, O’Reilly och Novak för att nämna några. I grunden är man dock inte lika starka som Florida, och jag tror man inte räcker till här.

Florida ska försöka studsa tillbaka

Florida har gjort en fin säsong hittills då man ligger på en tredjeplats i conferencen, och man har bara Boston och NY Rangers före sig.
På senare tid har dock inte segrarna rullat in på samma sätt då man kommer till matchen med fyra raka förluster, så man lär vara påkopplade för att bryta den tredjen, men det ska ändå nämnas att man skapar mycket framåt.

Nick Cousins är out medans Barkov är dtd, och den sistnämnda är ett rejält avbräck om han inte kommer till spel. Det finns dock gott om bredd i namn som Reinhart, Bennett, Tkachuk och Ekblad för att nämna några, så man har tillräckligt med kvalitet att vinna även utan honom.

Nashville har gjort det klart bra men här tror jag vi får se ett riktigt hungrigt Florida som vill bryta sin förlustsvit, och jag går på bortaseger i matchen.

Saros (Unconfirmed) - Bobrovsky (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Bethard
This is the stats tab
This is the post tip