Kvällsmatch i NHL när Nashville och NY Islanders ska göra upp, och här tror jag att gästerna drar det längsta strået.

Nashville inledde säsongen med att förlora fyra av de fem första matcherna, och man slog endast svaga LA Kings.
Nu har man dock tagit två raka segrar mot Minnesota med 2-5 samt San José med 3-1, och Josi har varit en gigant då han gjort sex poäng på dessa två matcher.
I segern mot Minnesota klev även målvaktsdebutanten Ingram fram och räddade 33/35 skott, och han var högst bidragande till segern.
Nu ställs man dock mot skarpt motstånd och detta kommer bli ett riktigt test för laget.

Man har vassa spelare i Josi, Forsberg, Duchene, Johansen och Granlund för att nämna några. Bredden ser dock inte superstark ut och nu ställs man mot tufft motstånd, och då tror jag att man får segersviten bruten.

NY Islanders öppnade säsongen med att förlora två raka matcher men då ställdes man också mot tufft motstånd i Carolina och Florida. Man har dock sett bättre ut på slutet och till denna matchen kommer man med två raka segrar, och i båda matcherna har man också hållit nollan.
Nu senast nollade man starka Vegas på deras hemmaplan då man vann med 0-2, och Sorokin räddade samtliga 42 skott han fick på sig.
Det ska dock tilläggas att man är ett av ligans starkaste defensiva lag, och i de fyra senaste matcherna har man bara släppt in tre mål under ordinarie tid.

Framåt finns det en del spets i Lee, Bailey, Beauvillier, Barzal och Nelson, och även att man inte har någon superstjärna i laget så tillhör man ett av de bättre lagen i ligan, och här tror jag att man tar sin tredje raka seger.

Nashville kommer med två raka segrar till denna matchen men här ställs man mot ett defensivt skickligt NY Islanders som nollade Vegas senast, och då jag håller gästerna som det bättre laget så väljer jag att gå på bortaseger i matchen.

Saros (Unconfirmed) - Sorokin (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip