Nashville Predators - Philadelphia Flyers

Goalies: Rinne (probable) vs Elliot (probable)

Nashville Predators som hade väldigt höga förväntningar på sig inför säsongen har inte alls levt upp till vad man kunde räkna med efter sina två första matcher. Laget kom inte alls upp i nivå i debutmatchen borta mot Boston Bruins där man föll med 4-3. Detta efter att legat under med 4-1 men skapat lite spänning i slutet av matchen via två snabba mål med Rinne utplockad. I söndags gästade man Pittsburgh Penguins i en repris från fjolårets Stanley Cup final och man hade tyvärr lika svårt där som man hade de avslutade två matcherna i finalserien. Nollade i 0-4 förlusten och nu måste man hitta rätt. I natt återvänder man hem till Bridgestone arena, och det är första hemmamatchen för säsongen. Man spelar inför sina förväntansfulla hemmafans, och dessutom i en arena där man vanligtvis är väldigt hemmastarka (24-9-8 förra året).

Philadelphia Flyers har jag varit kritiska mot inför säsongen, men laget har faktiskt gjort det väldigt bra inledningsvis. Man inledde säsongen med att åka på den tuffa roadtripen mot lagen i Pacific Division. En tripp som brukar vara väldigt tuff för många av laget från Eastern Conference, men laget har gjort det väldigt bra med 2 vinster och 1 förlust. Man inledde med att vinna mot San Jose Sharks med 5-3 i en match där jag tyckte man blev lite bjudna på segern. Man blev sedan nollade mot LA Kings men vann mot Anaheim Ducks med 3-2 efter OT. Flyers har sett helt okej ut, men bör börjat bli lite slitna efter en tuff roadtrip som alltså avslutas i natt borta mot Preds.

I mina ögon så ska Preds vara ett mer komplett lag här än Flyers. Spelmässigt har Flyers imponerat mer, men förhoppningarna på Preds är höga och det är dags att bevisa varför man var i Stanley Cup final förra året. Nu är det hemmais som gäller efter två svaga insatser on the road och jag förväntar mig att man ska kontrollera den här matchen på hemmais från start. Bolagen erbjuder ett odds på ca 1.70-1.74 ( Pinnacle Sports) och jag tycker det faktiskt är bra.

Jag kommer spela

Match: Nashville Predators - Philadelphia Flyers
Spel: 1 money line
Odds: 1.71
Insats: 4/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip