Nashville Predators - Anaheim Ducks

Goalies: Rinne (probable) vs Gibson (probable)

Game 4 mellan Nashville Predators och Anaheim Ducks där hemmalaget Preds har en 2-1 ledning i matchserien i Western Conference Finalen!

Game 3 blev en jämn historia, i alla fall när man tittar på siffrorna. Nashville Predators vann matchen med 2-1 men siffrorna borde enligt mig blivit större. Laget blev rånade på åtminstone ett mål av två som blev bortdömda. Annars såg matchen ut precis som väntat där Preds som vanligt på hemmais är spelförande.

Laget har fortfarande inte förlorat inne i Bridgestone Arena och lagets backar fortsätter att dominera. Filip Forsberg har hittat rätt i målskyttet och har gjort mål i samtliga möten mot Ducks. Stekhet med andra ord.

I natt tror jag vi får en liknande match som Game 3 där Ducks får sikta in sig på att spela på kontringar. Preds skapar många chanser varje match och på hemmais där man inte förlorat än går det inte säga nått annat än att man förväntar sig en vinst i natt igen.

Jag kommer dock testa Preds Ö2.5 mål igen före ML då jag tror det kommer krävas 3 mål för vinst. Detta plus att oddset är högre. Laget skapar tillräckligt många lägen för att göra 3 mål och bara man inte blir bortdömda som senast av domarna så bör det finnas god chans till att man löser det i natt.

Jag kommer alltså spela


Nashville Predators Ö2.5 mål @ 1.813 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel


Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip