Här får vi se ett möte mellan Nashville och San José, två lag som har betydligt mer att visa.

Nashville kommer från en 6-4 seger mot Devils, en riktigt skön seger. Hittills under säsongen har man inte alls levt upp till förväntningarna då man var rankade i toppen av tabellen. Man ligger bara på en tolfteplats hittills och det är långt ifrån godkänt, så det gäller att börja steppa upp rejält nu, för kvaliteten i truppen har man.
Hemmaplan ser jag som en klar fördel då man spelat en fin offensiv hockey där man gjort 60 mål på sina 17 matcher. Fortsätter man att tugga på offensivt så tror jag man drar det längsta strået i denna match då gästerna knappast imponerat på slutet.
Arvidsson saknas för laget och Granlund är tveksam till spel.

San José kommer från två brakförluster där man förlorat med 5-1 mot Florida och 7-1 mot Tampa Bay, och defensiven ser riktigt skakig ut för tillfället. Fyra raka förluster är man uppe i nu och kikar vi in tabelläget så ligger man elva, en poäng före nattens motståndare, men då har man också fyra matcher mer spelade.
Precis som hemmalaget så gör man sina bästa matcher i sin egen arena och här ska man återigen spela på bortaplan, och där visar målskillnaden 39-60 vilket också bidrar till att man är laget som släpper in flest mål i hela conferencen.
Man har några skador, men inga nya som tillkommit.

Ett målglatt hemmalag med spelare som Duchene och Forsberg bör ha bra segerchans mot ett San José som kommer med riktigt svag form, och här väljer jag att gå på hemmaseger.

Saros (Likely) - Jones (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip