Nashville tar emot St Louis i Bridgestone Arena under lördagskvällen och nedsläpp är 18:30 svensk tid. Gästerna trivs inte något nämnvärt bra i den här arenan och just därför är det kanonläge att spela Nashville (moneyline) till 1.89 hos Betsson / Nordicbet .

Nashville är just nu tabellsexa och noteras för 70 poäng på 57 matcher. Med den poängskörden är hemmalaget tre poäng bakom gästande St Louis, men en sak viktigt att poängtera är att Nashville har kommer från tre raka vinster samt att de i egenskap av hemmalag brukar trivas bra mot just St Louis.

St Louis hade nyligen en förlustsvit på fyra raka matcher, men den sviten lyckades de få stopp på senast då de på hemmais slog New York Rangers med 6-2. Innan det hade de förlorat med 4-1 hemma mot Ottawa samt kammat hem totalt en av sex poäng i tre raka bortamatcher.

Formen på gästerna är med andra ord inte den bästa och i Bridgestone Arena har de dessutom bara en seger på de tolv senaste besöken. Min idé inför nedsläpp denna lördagskväll är att de fortsätter ha det tufft här då hemmalaget visar prov på duktig form för dagen.

SPELTIPS
Nashville vinner matchen (moneyline) / ink. OT till 1.89 hos Betsson / Nordicbet .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip