NHL väntar natten mot fredag och här tar Nashville emot St Louis, och favoritskapet blir väldigt klart.

Nashvilles fina svit på sex raka segrar tog slut för tre matcher sedan då man föll mot bottenlaget Arizona med 8-4. Därefter har man följt upp med ytterligare två förluster med 7-4 mot Colorado och nu senast 0-3 mot Boston, så 18 insläppta mål på tre matcher imponerar inte, och defensiven måste upp rejält.

Man slåss fortfarande om slutspel och just nu jagar man Winnipeg i sin division som är sex poäng före.
Trots de svaga resultaten på slutet finns det bra spelare i Forsberg, O’Reilly och Josi, så att man är favoriter hemma köper jag, men man blir alldeles för stora favoriter i matchen.

St Louis kan skrälla

St Louis senaste match slutade med seger mot topplaget Edmonton med 3-2 efter förlängning där Saad blev hjälte, och man stod för en riktigt bra insats. Innan dess blev man nollade av bottenlaget San José. Man skapade dock mängder av lägen i matchen, men skärpan saknades.

Här kliver man in som stora underdogs men ser man på truppen så finns det bredd nog i spelare som Buchnevich, Kyrou, Schenn och Thomas för att kunna störa Nashville på hemmaplan, och värdet är helt klart på gästerna.
Sundqvist saknas i matchen.

Nashville kliver in som klara favoriter i matchen och det tycker jag är fel då gästerna är bra och absolut har vad som krävs för att störa, och jag går på bortaseger i matchen.

Saros (Unconfirmed) - Binnington (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Coolbet
This is the stats tab
This is the post tip