Nashville Predators - Tampa Bay Lightning

Goalies: Saros (confirmed) vs Domingue (confirmed)

I natt hittar vi ett nytt spel som involverar topplaget Tampa Bay Lightning som var med i min rek igår mot Chicago Blackhawks!

Nashville Predators har sett riktigt riktigt bra ut på slutet och laget har radat upp 5 raka vinster och är 7-2-1 senaste 10 matcherna. Senast slog man Florida Panthers på hemmais med 4-3 i en väldigt rolig och spännande match. Trots en tidigt Preds-ledning svarade Panthers med två snabba mål och efter första perioden ledde bortalaget med 2-1. En riktigt stark andraperiod återgav Preds ledningen via Bonino, Subban och Fiala. Panthers skapade spänning med en reducering i tredje men Preds kunde hålla undan och tillslut ta två poäng via 4-3.

Tampa Bay Lightning spelade igår mot Chicago Blackhawks, där det blev seger med 2-0. En match där jag trodde Bolts skulle ha mer spelövertag. Faktum var att Bolts var riktigt hårt pressade och Hawks spelade väldigt bra och var det spelförande laget. Man har sin målvakt Andrei Vasilevskiy att tacka för segern och han var egentligen enda anledningen till att man vann. Försvarsmässigt bjöd Bolts på enormt mycket chanser och därför har jag inga höga förväntningar på laget i nattens match mot Preds.

I natt är det bekräftat att Louis Domingue kommer starta för Tampa och han har verkligen inte samma klass som Vasilevskiy. Vi har därför helt andra förutsättningar i natt. Domingue hade innan traden till Tampa inte vunnit en enda match med sitt Arizona Coyotes och var bland de sämsta målvakterna i ligan sett statistiskt. Han är med sin senaste vinst med Tampa nu 1-6-0 med ett GAA på skyhöga 4.02. Visst så spelar han i ett bättre lag men med tanke på att Bolts försvar såg uselt ut igår med bland annat laget bästa back Victor Hedman skadad så kommer jag ha svårt att se han hålla tät i natt mot ett formstarkt Preds. Dessutom har Bolts haft otroligt svårt att vinna i Nashville och förlorat hela 6 raka möten här och inte vunnit sedan 2004.

Dock måste man komma ihåg att Bolts har ett av ligans bästa offensiva spelare i laget och man måste räkna med att laget kommer skada framåt. Speciellt när Preds väljer att vila Pekka Rinne och starta Jussi Saros. Jag ser därför bra möjligheter till överspelet till fina 1.92.

Nattens spel blir därför

Match: Nashville Predators - Tampa Bay Lightning
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1.92
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip