Natten till onsdag bjuder på match mellan Nashville och Tampa Bay, och här tror jag klart mest på gästerna.

Nashville kommer från en 3-2 seger hemma mot Dallas där man gjorde en okej match, men gästerna var minst lika bra, så det kunde absolut slutat annorlunda.
Innan dess blev det en 0-3 förlust mot Tampa Bay där man öppnade matchen bra, men det blev jämnare ju längre matchen led samtidigt som man mötte en bra spelande Vasilevski i bortakassen.
Formen är annars bra då man vunnit åtta av de tio senaste matcherna, så man har steppat upp rejält efter en sämre inledning på säsongen.

Skadeläget är dock väldigt tufft då skadelistan är lång, och man saknar spelare som Duchene, Forsberg, Fabbro och Borowiecki för att nämna några, men det finns fler spelare som saknas.
Man har även frågetecken på Tolvanen inför denna matchen, så truppläget är allt annat än bra, och här är känslan att det blir alldeles för tufft.

Tampa Bay vann sin senaste match som var mot just Nashville, och där skrevs siffrorna till 0-3. Vasilevski räddade samtliga 36 skott han fick på sig, så han gjorde en riktigt bra match. Man har också fått några dagars spelledigt efter den matchen, så man lär komma ut fräscha till matchen.

Truppen är stark då man har spelare som Palat, Johnson, Point, Hedman och Gourde i laget, så som lag håller man en hög nivå.
Man har även spelare som Kucherov och Stamkos i laget, och det är två av lagets bästa spelare. Den förstnämnda saknas dock samtidigt som Stamkos är tveksam, och det är självklart avbräck.
Man har dock en bättre bredd i laget än vad Nashville har, så man påverkas inte lika mycket.

Här är det bortaplan som gäller igen och där har man vunnit 13/22 matcher hittills, något som betyder att man är det bästa bortalaget i divisionen, så man har visat att man även hanterar bortais på ett bra sätt, och här bör man ha en bra segerchans.

Nashville har en hel del skador och då man ställs mot ett starkt Tampa Bay så tror jag att man får det tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Saros (Unconfirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT


This is the stats tab
This is the post tip