Nashville Predators - Winnipeg Jets

Goalies: Rinne (probable) vs Hellebuyck (probable)

Game 1 mellan det enligt mig de två bästa lagen på Western Conference, även om det är svårt att börja argumentera emot Vegas som överträffar förväntningarna gång på gång. 7-0 i natt mot Sharks är en riktigt ögonöppnare och ja visst så måste man säga att laget är otroligt bra.

Hur som helst tycker jag fortfarande att detta är den moraliska Western Conference finalen då det är de två lag som imponerat mest på mig denna säsong. Båda lagen gick vidare relativt stabilt där det egentligen var Preds som hade mest problem med ett svårtspelat Colorado Avalanche. Matchserien slutade 4-2 efter att man vann komfortabelt i Game 6.

Ser man hur Preds spelat under detta spela är det relativt tydligt hur man tänker tycker jag. På hemmais är det ingen rädsla utan man gasar på 100% från första minuten och det har gjort att man ibland är sårbara bakåt. Detta såg jag många gånger mot Avs och det var också så att man flera gånger hamnade i tidiga underlägen för man öppnade upp sig för mycket. Samtidigt har man en riktigt komplett trupp och laget är som alla vet bäst i tredje perioden och gjorde ofta många vändningar sent i matcherna. Detta tror jag kommer vara lite av Preds melodi detta slutspel och jag tar med mig det inför nattens match.

Winnipeg Jets klarade av Minnesota Wild väldigt klart där man vann med 4-1 i matcher. Jets är riktigt bra och ett lag som glömts bort lite enligt mig och man har verkligen en offensiv och heter duga. Mot Wild fick man en aningen enklare resa än väntat då Wild saknade en del nyckelspelare som hade gjort det tuffare för laget om de medverkat. Men det råder ingen tvivel om att Jets är ett riktigt bra lag och jag tror man kommer ge Preds en riktigt tuff matchserie här.

Inför natten match tycker jag vi har två otroligt offensivt skickliga lag som ställs mot varandra. Jag utgår från att Preds kommer fortsätta spela samma offensiva spel på hemmais samtidigt som jag vet att Jets är ett otroligt starkt kontringslag. Jag är medveten om att Preds är laget med pressen på sig, och just därför tror jag också man tidigt i denna serie vill visa framfötterna och vinna Game 1 för att skapa sig lite lugn när serien utvecklar sig. Som sagt två väldigt offensiva lag och historiskt denna säsong tycker ja vi alltid haft galna fartfyllda matcher. Ser ingen anledning till att det ska se annorlunda ut i natt och jag väljer därför att spela

Match: Nashville Predators - Winnipeg Jets
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1.87
Insats: 4/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip