Nashville Predators - Winnipeg Jets

Goalies: Rinne (probable) vs Hellebuyck (probable)

Då var dagen här. Den sista matchen för andra omgången i Stanley Cup slutspelet och den sista conference finalisten ska bestämmas och samlas tillsammans med Tampa Bay Lightning, Washington Capitals och Vegas Golden Knights som redan är klara. Vi har alltså Game 7 mellan Nashville Predators och Winnipeg Jets i natt!

Oj vilken serie dessa lag bjudit upp till. Nashville som inför serien fick ses som favoriter sattes på stor press redan i Game 1 där Jets inte visade någon respekt och snodde hemmaisfördelen. Ett lag som knappt förlorat några matchen på hemmais denna säsong hade därmed ett otroligt bra läge att skaffa sig en två-matchledning men kunde inte förvalta detta utan serien kvitterades och vi hade ett 2-2 läge när Preds på nytt hade läge att sätta press på Jets och vinna på hemmais. Ett ställe man inte förlorat många matcher på heller under säsongen. Men istället stal Jets återigen show och hade nu matchboll på hemmais i Game 6. Nu ska man väl ändå inte misslyckas?

Jo en viss Pekka Rinne som sett skakig ut stundtals under serien klev fram och totalt spikade igen när Preds vann med 4-0 i Game 6. Och nu är vi är här.. I en game 7 som jag måste säga är heeeelt vidöppen.

Jag kan inget annat säga än att de är den moraliska conference finalen i mina ögon och de två bästa lagen från Western Conference ställs mot varandra i natt för att göra upp om vilket lag som möter Vegas. Och det ena jag kan garantera är att inget av lagen kommer vika ner sig. Detta är i grunden två otroligt skicka offensiva lag som när det stämmer är fantastiska att beskåda.

Detta tror jag kommer ligga i spelarna huvud då man vet att man kan och just därför tror jag vi kommer få se två lag på isen som kommer gå 100% framåt och visa varför man är såpass fruktade av alla lag i ligan.

Jag tror alltså på en otroligt fartfylld match där båda lagens offensiv kommer skina. Jets blev nollade senast och kan inte se de bli det igen i natt. Preds på hemmais är riktigt farliga framåt och bör kunna göra en del mål. Lagen kommer vara desperata vid underläge sent i matcherna och plocka målvakter tidigt vilket öppnar upp för mål i tom bur. Nej tycker väldigt mycket talar för målrikt i natt. När vi då erbjud över 2 gånger pengarna måste jag tacka ja och jag spelar alltså

Match: Nashville Predators - Winnipeg Jets
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 2.12
Insats: 4/7u
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip