Ryska andraligan bjuder på match där topplaget Ska Neva St Petersburg ställs mot Penza där utgången känns ganska given, iallafall i mina ögon.

Ska Neva St Petersburg tågar på i ligan och man ligger tvåa i tabellen med 93 poäng. Man har fina 129-70 i målskillnad och presterar både borta och hemma.
Nu är det hemmaplan som gäller och det är tredje hemmamatchen i rad. De två senaste har slutat med 3-0 och 9-0 där man senast fullkomligt gjorde mot av jumbon CSK VVS.
Formen på hemmaplan är sex segrar på de sju senaste matcherna och totalt sett de fem senaste så står man på fyra segrar och en målskillnad på 22-9.
Man har inte de här spelarna som gjort 35-40 poäng under säsongen, men man kompenserar det med en bredd i laget som få andra har, om ens något lag har.

Penza ligger på plats 21 i tabellen och har spelat in 54 poäng, vilket är 39 poäng färre än dagens motstånd. Man spelar tight både på hemma och bortaplan och många av matcherna blir rätt målsnåla.
Man står på två raka segrar och dessa har kommit på hemmaplan. Nu åker man och möter ett topplag och man vet om att man måste spela otroligt disciplinerat för att få med sig några poäng härifrån. Formen på bortaplan är ingen höjdare och man har förlorat fyra av de fem senaste.
Precis som för hemmalaget har man en del bredd, men man besitter inte samma lag som hemmalaget, därav också skillnaden i tabellen.

Dags för hemmalaget att bryta den jobbiga trenden mot Penza då man haft svårt för dem tidigare, men detta ska man lösa och jag tror man gör det klart.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip