New Jersey Devils - Florida Panthers

Goalies: Schneider (probable) vs Luongo (probable)

New Jersey Devils har efter en fin start på 2017 gjort två riktigt svaga insatser på hemmais. Först började man med att bli slaktade av Toronto Maple Leafs med 4-2, ja siffrorna var inte så sjuka, men faktum var att man låg under med 0-4 redan efter första perioden. Sedan föll man med 2-1 efter förlängning mot Edmonton Oilers. I natt avslutar man sin 3 matcher långa hemmaserie innan man åker iväg på en 4 matcher lång roadtrip, och jag räknar med att man vill lämna hemmafansen med gott intryck.

Florida Panthers är laget som gästar Devils i natt, och de kommer från en svag insats mot Boston Bruins. Visseligen var laget B2B när Bruins gästade, men 0-4 och totalt utspelade får ses som ett underkännande för Cats. Laget är 4-3-3 senaste 10 matcherna. På bortais är laget 7-8-5.

Panthers fortsätter ha skadebekymmer, och det är oklart om Roberto Luongo startar i natt efter att ha missat de två senaste matcherna. Annars saknas 5 ordinarie spelare som befinns på IR.

Jag tycker Devils på hemmais ska ha bra chans att klara av Panthers som inte alls levererade senast. Just att man är 0-1-1 under dessa 3 hemmamatcher, och man behöver plocka tvåpoängare inne i Prudential Center. H2H är Devils 4-4-2 senaste 10 mötena med Panthers.

Vi erbjuds nästan 1.90 vilket jag ser som ett klart spelvärt odds på ett revanschsuget Devils

Nattens spel blir alltså

New Jersey Devils ML @ 1.87 med 3/7 units hos Nordicbet

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip