Tjena.


Efter uppehållet har Devils sett riktigt bra ut i sina 2 inledande matcher. Man har slagit Jackets (5-2) och Isles (6-1). Isles är kanske ingen jättemotståndare för tillfället när Tavares och Nielsen saknas men jobbet ska göras endå och man gjorde det.
Devils har en målskillnad på 11-3 på dom två matcherna och man ligger delad sjätteplats i ligan på insläppta mål. Man har en tight defensiv och två bra målvakter som stänger till det riktigt ofta och idag kommer Schenider stå som har väldiga imponerande 1.85/GAA
Devils ligger för närvarande 11a i Eastern och bara 3 poäng upp till Flyers som just nu har den sista platsen i Eastern och då även dom spelar i Metro Divisionen så är det fortfarande dom man jagar just nu doch hittar dom även Rangers med 1 pinne mer än vad flyers har så man ligger och nosar på playoff platserna.
Hemma i Prudential Center har man inte varit så starka som föregående säsongen utan man har "bara" vunnit 14 av 28 matcher hemma vilket man måste förbättra om man vill ta sig till PO.
Salvador och Brunner kan komma till spel idag. Fortfarande oklart om det kommer ske.
Sharks har ett av dom vassare PP:en i NHL när det väll fungerar. Devils måste försöka hålla sig utanför utvbåsen. Dock är Devils det bästa laget i NHL i PK.


Sharks är ett av dom bästa lagen i NHL där man har samlat ihop 82 poäng och är därmed 7 poäng efter ledande Ducks. Man kommer från en förlust i fredags mot Sabres borta och innan dess hade man varit med om en målrik historia i Wells fargo borta mot Flyers där man vann med hela 7-3. Stalock stog mot Flyers och Niemi mot Sabres. Verkar som det är nu att Stalock kan få chansen eften en medioker insats av Niemi mot Sabres. Dock har detta ingen betydelse för mitt spel.
I western ligger man på en fjärdeplats och har hela 16 poäng ner till åttondeplacerade Stars. Man vill självklart komma så högt upp som möjligt för att kunna få fördelen av hemmais i kommande PO.
Sharks är ett lag som har en hel del Strikes som Pavelski,Couture,Marleau och passningsgeniet Thornton.
Sharks har släppt in 149 mål i NHL precis lika många som Devils.
Tycker mig se tendenser från Sharks sida med ett slafsigt D och ett målvaktsspel som inte fungerat som det ska på dom senaste matcherna tycker jag. Dock har det varit raka motsatsen på forward sidan.

Detta ska Devils D och målvaktsspel med Scheneider där bak kunna stoppa.

Lagen har mötts 11 gånger i NHL. 6-4 till Devils fördel. Sharks har bara lyckats vinna i Newark en gång på 5 försök. Får hoppas detta håller i sig och devils går mot 2 poäng.

Nej, Devils ML 2.18 är på förhand ett bra odds med tanke på deras form och stabila defensiv och ett målvaktsspel som fungerar riktigt bra just nu mot ett Sharks som inte riktigt får allt att fungera. Ett Devils där deras poäng betyder väldigt mycket i varje match.

Devils ML @2.18 spelas. 3/5 Units.

This is the stats tab
This is the post tip