New Jersey Devils - Minnesota Wild

Goalies: Schneider (probable) vs Dubnyk (probable)

New Jersey Devils kämpar på i botten av metropolitan division och laget har riktigt svårt att vinna matcher. Ikväll gästar ett formsvagt Minnesota Wild och frågan är om Devils kan utnyttja det vanligtvis starka Wilds dåliga form?

New Jersey Devils har inte alls fått spelet att stämma den här säsongen och även om man inledde starkt så har man visat att man inte håller klass över medel i ligan. Man är lite väl tunna offensivt och det hänger för mycket på att Taylor Hall och Kyle Palmari levererar. Nu på senare tid när Hall varit skadad så har den offensiva produktionen för Devils svalnat och utan mål vinner man inga matcher, rätt logiskt. Devils har nu 2 raka förluster och 9 poäng senaste 10 matcherna vilket inte är mycket att hurra över. Man föll senast med 2-1 efter straffar i derbyt mot NY Islanders efter ett jämn tillställning. Båda lagen nätade i första perioden men efter det var det tätt från båda lagens målvakter hela vägen till straffläggningen där tillslut Josh Baily var den enda som satte sin straff.

Minnesota Wild som tillvardags är ett starkt lag på papperet har tappat formen och radat upp 4 raka förluster. Senast föll man med 4-1 hemma mot Edmonton Oilers och dessförinnan så föll man med 5-4 efter straffar mot Buffalo Sabres. Mot Sabres så gjorde man en helt okej bortamatch där man spelade på kontringar och var effektiva. För dagen var bara Sabres snäppet bättre och vann också rättvist tillslut i straffarna. Wild borde dock ha presterat bättre senast mot Oilers där man inte alls kom upp i nivå och även om man hade mycket puck så visade man här istället prov på riktigt dålig effektivitet. Med andra ord är Wild rätt ojämna för tillfället och nu är det viktigt att man studsar tillbaka.

Enligt mig har vi två lag som behöver vinna här. Devils kan eventuellt ha Schnieder tillbaka i mål efter att varit nere i AHL från hans svaga säsong och han har fortfarande inte vunnit en match i NHL i år. Detta bör vara positivt för en målrik match då Wild bör kunna skapa målchanser bakom ett svagt försvar i Devils. Samtidigt så är Devils styrka på hemmais och med tanke på att Wilds form är usel tycker jag man också ska kunna hitta ett par mål här. Båda lagen brukar gå offensivt och man har även högt målsnitt mot varandra senaste åren och blev lite överraskad med en 5.5 lina då jag förväntade mig 6.0 lina.

Nej troligtvis startar Schnieder vilket ska vara postivt för överspelet och även om Kinkaid startar så har han haft en halvtuff säsong med 3.18 GAA.

Överspelet känns bra så kvällens spel blir

Match: New Jersey Devils - Minnesota Wild
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1.83
Insats: 4/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip