New Jersey Devils - Nashville Predators

Goalies: Appleby (confirmed) vs Rinne (probable)

New Jersey Devils har det inte lätt just nu. Man spelar för tillfället väldigt dåligt, har domarbeslut emot sig och dessutom åker laget på skador/sjukdomar som inte gör situationen lättare. Senast föll man för tredje gången i rad när man tappade en 1-0, samt 2-1 ledning mot tunga Boston Bruins till förlust 2-3. En match där man stundtals såg heta ut, men hade några domarbeslut emot sig som kostade laget matchen. Inte nog med förlusten så åkte man på en riktigt tungt besked när laget stjärnmålvakt Corey Schnieder blev skadad och nu har alltså Devils båda sina målvakter skadade. Just därför kommer unga målvakten Kenneth Appleby starta i nattens match vilket blir hans NHL debut. Han är en 22 årig målvakt som i år i AHL inte visat upp några speciella siffror. Jag har inte så jättebra koll på han, men siffrorna imponerar verkligen inte med ett GAA på 3.21 och SV% 0.888 på 16 matcher. Riktigt usla siffror faktiskt.

Nashville Predators såg jag senast mot Tampa Bay där man föll med 4-3 efter förlängning och tappade därmed sin 5 matcher långa vinstsvit. I mina ögon var det ett rent rån av Tampa som för andra matchen i rad snodde 2 poäng. Detta visar på styrka att vinna när man inte är det bättre laget. Dock spelade Preds riktigt bra hela matchen och speciellt under första perioden. Detta tror jag ändå man tar med sig till nattens match och spelar man på samma sätt har jag riktigt svårt att se det bli en ny förlust här faktiskt.

Med tanke på laget i Devils känns man i dagsläget som ett rejält skadeskjutet lag. Laget stjärna Taylor Hall är fortfarande ett frågetecken och är gametime decision från hans sjukdom. Man har hela 6 spelar på IR och spelar med en helt orutinerad AHL målvakt som inte visat upp något speciellt i AHL. Nej med tanke på hur väl Preds spelade mot Tampa ändå, samt att man dessutom har bra form ska man bara lösa 3 mål här. Därför kommer jag spela Preds Ö2.5 mål inklusive förlängning/straffar alla dagar här (finns hos Pinnacle @ 1.746)

Match: New Jersey Devils - Nashville Predators
Spel: Nashville Ö2.5 mål (inklusive övertid/straffar)
Odds: 1.61
Insats: 4/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip