New York Islanders vs Chicago Blackhawks

Goalies: Greiss (probable) vs Darling (probable)

Medan det andra NY-laget, Rangers är på roadtrip spelar NY Islanders sin andra raka hemmamatch. Första matchen föll man mot Washington Capitals med 4-2 i en match där man inledde bra, men som så många gånger förut den här säsongen klappat ihop och tappat ledningar.
Matchen slutade alltså 4-2 och Islanders förlorade skotten med hela 38-28.

Chicago Blackhawks måste man fortsätta att imponeras av under coach Q. Han får laget att prestera varje säsong även fast man inte sitter på den bästa truppen i ligan. Jonathan Toews återvände till lineup mot Rangers och hans ledarskapsroll kommer vara viktig för Hawks om det ska bli någon SC-run i år igen. Hawks vann med 2-1 i en jämn match mot Rangers och fick sin revansch efter att förlorat några dagar innan mot samma lag.

Story of NY Islanders denna säsong har varit att man tappat ledningar. Man möter i natt ett lag som har 100% självförtroende och viker sällan ner sig. Man är experter på att komma tillbaka från underläge då man vet hur bra laget är och vad man kan göra. Hawks brukar dessutom ha relativt enkelt för Islanders då man vunnit de 7/10 senaste mötena med ett målsnitt på 3.30 mål/match. Scott Darling fortsätter att vara en vägg mot Greiss som får chansen i natt för Islanders. Alltså fördel målvaktssidan för Hawks.

Nej jag tror Hawks är numret större här och jag spelar alltså

Chicago Blackhawks ML @ 1.943 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip