New York Islanders - Tampa Bay Lightning

Goalies: Halak (confirmed) vs Vasilevskiy (confirmed)

New York Islanders har stora problem. Jag rankade de relativt högt inför säsongen och man började också helt okej, men november månad har verkligen inte sett bra ut och laget har förlorat 5/6 matcher under månaden. Nu har man dessutom 2 raka förlusten efter att man föll senast mot Florida Panthers trots att man hade en 2-0 ledning i den matchen. Islanders föll ihop i tredje perioden och med utplockade målvakt kunde Panthers kvittera med 15 sekunder kvar efter att ha dominerat spelet hela matchen. I förlängningen va de inget snack om vilket lag som ville vinna mer och Panthers vann trots allt rättvist.

Tampa Bay Lightning rekade jag mot Sharks senast men då föll man med 3-1. I den matchen kom man inte riktigt upp i nivå och Sharks såg hungrigare ut och man skapade rejält många lägen redan i första perioden. Bolts bör vara revanschsugna och man får enligt mig en trevlig uppgift i natt när man möter ett lag som inte riktigt är i balans.

Tampa har redan mött Islanders två gånger den här säsongen och man har vunnit med 6-1 och 4-1. Man möttes faktiskt för 4 dagar sedan och då va det också Vasilevskiy som stod i mål vilket han också gör i natt. Som sagt trivs Tampa väldigt bra mot Islanders och man bör lösa en ny vinst mot detta obalanserade Islanders. Allt över 1.80 är spelvärt enligt mig då Tampa vunnit 7/10 senaste mötena och snittat sjuka 3.90 mål/match i dessa möten.