New York Rangers - Carolina Hurricanes

Goalies: Lundqvist (confirmed) vs Ward (probable)

Nu står vi här igen. I en matchup som jag alltid spelar samma varje gång. Jag har redan rekar denna matchup en gång denna säsong, tyvärr blev det förlust den gången men detta är autoplay för egen del. Rangers mot Carolina betyder allt som oftast Rangersseger samt en Lundqvist som presterar.

Carolina Hurricanes stod för en sjuk vändning i andra perioden mot Florida Panthers efter att man tappat in 0-2 tidigt i första. Efter detta stängde man igen totalt och Michael Leighton spelade upp sig. Canes är som känns inget vidare bra lag on the road medan man hemma kan skrälla då och då mot topplagen. Detta gjorde man alltså senast man mötte Rangers då man vände ett 0-1 och 1-2 underläge till seger 3-2.

Rangers då? Detta lag som sett ut och ånga på match efter match blev nollade av Ottawa Senators på hemmais senast. En enorm skräll då Rangers är ligans bästa hemmalag offensivt sätt då man öst in mål inne i MSG. Jag räknar med att man gör en bättre insats än den man gjorde mot Sens och när man möter ett lag som man trivs såpass bra mot finns det inga ursäkter. ’

Canes har alltså endast vunnit 2 av de 10 senaste mötena mot Rangers och de snittar låga 1.70 mål/match på dessa möten. Canes har redan skrällt en gång mot Rangers i år och jag tror inte man gör de två gånger i rad. Speciellt inte inne i MSG.

Lundqvist brukar leverera mot Canes och har ett väldigt bra record mot de. Dessutom saknas en rejäl ledare i Jordan Staal pga hjärnskakning. Nej i natt spelar jag:

Carolina Hurricanes U2.5 mål @ 1.763 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip