NHL rek 56

New York Rangers - Florida Panthers

Goalies: Lundqvist (confirmed) vs Reimer (probable)

New York Rangers återvänder hem efter en fyra matcher lång roadtrip. Man återvänder med ett helt klart godkänt resultat med 3 vinster och 1 förlust. Förlusten kom i sista matchen mot Columbus Blue Jackets med 2-4 som för tillfället är oerhört svårslagna på hemmais. Så det var egentligen inte så oväntat enligt mig.

Florida Panthers är B2B efter match igår som man vann med 4-1 mot Ottawa Senators. En stabil vinst mot ett lag som allmänt har svårt att göra mål. Panthers studsade därmed tillbaka bra efter den pinsamma utskåpningen mot Toronto Maple Leafs där man föll med hela 1-6.

Hur som helst finns det intressant statistik mellan dessa två lag. Rangers brukar nämligen trivas väldigt bra mot just detta Panthers och man har vunnit 8/10 senaste mötena. På dessa möten har man snittat höga 3.40 mål/match.

Lägg där till faktorerna att Panthers är B2B och startar troligtvis James Reimer som inte alls sett stabil ut jämfört med Luongo och att Rangers är oerhört hemmastarka (8-2-0) i år plus att man har ligans högsta målsnitt gör att mitt val i den här matchen bli enkelt.

Jag tror klar Rangersvinst här och spelar därför

NY Rangers FT @ 2.00 med 5/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip