Fin match i KHL mellan Nizhny Novgorod och Jokerit, en match jag håller gästerna som större favoriter än vad dem i nuläget är, läge att investera!

Nizhny Novgorod står på fem raka förluster där visserligen tre gått till förlängning eller straffar, men förlust är ändå förlust och det säger en del om formen.
Förutom Lokomotiv Yaroslavl så är det inga skrämmande motståndare man mött på slutet då Cherepovets, Spartak Moskva och Sochi varit några av motståndarna.
Hemma är en fördel i denna match då man gjort sina bästa matcher där men formen oroar och nu är det ändå klart tufft motstånd man möter. Galuzin är lagets bästa poängplockare och han har såklart varit en stor bidragande orsak i offensiven, nu saknades han senast på grund av skada och lär inte vara spelklar här vilket såklart är ett stort avbräck.

Jokerit var urstarka senast då man låg under borta mot Kazan med 2-1 men lyckas vända till 2-3 sista 3.27. Man gör mål i det enda powerplayläget man får i matchen och där har man offensiva krafter som gör att man alltid känns farliga i spelformen. Formen är bra om än kanske inte på topp, men klart bättre än hemmalagets och jag tycker även man håller en högre nivå. Offensiva krafterna finns och att man är laget som gjort näst flest mål i ligan visar även att de producerar.
Backen Alex Grant har jag blivit imponerad av hittills och överlag har man en intressant backuppsättning som ska bli spännande att följa under säsongen, precis som laget i övrigt.

Styrkebesked senast borta mot Kazan som håller klart högre nivå än Nizhny Novgorod och jag tycker inte matchen ska vara så jämn som oddsen antyder.

Speltips: 2 Moneyline och jag investerar 4u hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip