Under onsdagskvällen gästas Torpedo Nizhny Novgorod av Jokerit hemma i Nagorny Arena och att denna match passerar fem mål som minimum är vad jag fastnar för.

Nizhny Novgorod har på åtta KHL-matcher hittills under säsongen skrapat ihop sju poäng och detta med en målskillnad på 19-24. Fyra av deras åtta matcher har gått över 4,5 mål totalt och som hemmalag har det gjorts över 4,5 mål i två av två av fyra. Hemmalaget för kvällen kommer närmast från förlust med uddamålet borta mot Lokomotiv Yaroslavl där de föll med 4-3 och i omgången innan det gästade de just Jokerit och då föll de med 5-4 efter straffläggning i Hartwall Arena.

Jokerit är i bra slag för dagen. Den finska klubben noteras nämligen för inte mindre än sju raka segrar. De öppnade veckan med att besegra Lokomotiv Yaroslavl i en tuff bortamatch där de vann med 4-1 och innan det hade de besök Barys Nur-Sultan på hemmais och då vann finnarna med 3-2 efter straffläggning även då. Nu gör de andra raka på bortais och de har dessutom chans på åttonde raka segern.

Historiskt sett trivs Jokerit sisådär mot just Nizhny Novgorod på bortais då de bara vunnit en av de nio senaste i den här arenan, men ser vi till de fem senaste har det gjorts som minst fem mål i fyra av dessa.

SPELTIPS
Två segervilliga lag bjuder på målkalas?
Jag kör över 5 mål (asian) till oddset 1.65 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip