Nagorny Arena ger oss mötet mellan Torpedo Nizhny Novgorod och HC Sochi ifrån ryska KHL under torsdagskvällen och detta med nedsläpp 18:30 svensk tid.

Torpedo Nizhny Novgorod har öppnat seriespelet med en vinst och två förluster. Segern kom i omgång två då de något överraskande tog full pott på bortais mot AK Bars Kazan genom en 3-1-seger, men i omgången därpå fick de Sibir Novosibirsk på besök här i Nagorny Arena och då fick de istället se sig besegrade med 3-0. Hemmalaget tog i deras senaste framträdande på hemmais hem skotten med 37-29, men effektiviteten lös med sin frånvaro samtidigt som finländaren Harri Sateri hade en minst sagt bra dag på jobbet.

HC Sochi kommer från 4-1-förlust i deras senaste hemmamatch och detta mot topptippade CSKA Moskva. Innan den förlusten hade Sochi två raka segrar, båda på hemmais och detta genom att i premiären ha besegrat Amur Khabarovsk med 4-0 för att i omgången därpå bjuda på ett riktigt målkalas mot Podolsk där de till slut vann med 6-5 efter förlängning. Med dessa resultat har gästerna för kvällen gått över 4,5 mål i två av tre matcher så här långt och jag tror de fortsätter så, målrikt alltså.

Lagen möttes i en träningsmatch inför säsongen och då vann Nizhny Novgorod med 6-2. Sochi lär vilja gå för revansch för den matchen, samt för förlusten senast och då de nu ställs mot ett revanschsuget hemmalag som alltså nollades senast är det ett överspel jag väljer att kliva in på.

SPELTIPS
Över 4,5 mål i matchen under ordinarie speltid hittas till oddset 1.58 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip