Nizhny Novgorod ställs mot Traktor på hemmais under måndagskvällen och här tror jag att chanserna för målkalas ska betraktas som goda.

Hemmalaget kommer med en resultatrad på en seger sett till deras fem senaste, resterande fyra har de förlorat och de fyra senaste för Nizhny Novgorod har dessutom gått över 4,5 mål och i regel med marginal. Senast vann de med 4-2 här hemma mot Dyn. Moskva. Innan den segern hade de en resultatrad på fyra raka utan seger och mot Jokerit hemma förlorade de med 4-2 i omgången innan segern alltså och samma Jokerit föll de mot även på bortais och då med 5-4 efter straffar. Däremellan hade de även en förlust med 4-3 borta mot Lokomotiv Yaroslavl.

Traktor som nu gästar kommer från dubbla segrar i närtid. Yekaterinburg slogs på bortais senast och detta med 2-1 efter straffläggning. Innan det tog Traktor full pott på hemmais mot CSKA Moskva och även då genom en 2-1-seger. Nu ställs de mot en motståndare som är vana vid målrika matcher och det är ju egentligen Traktor också, i alla fall när de ställs mot Nizhny Novgorod. Fyra av lagens fem senaste möten har passerat över 4,5 mål och jag tror att det fortsätter göras många mål mellan dessa lag.

SPELTIPS
Över 4,5 mål i matchen (ordinarie speltid) till 1.74 hos Bethard är värt en slant.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip