Vi fortsätter med rysk hockey och här får vi se en batalj mellan Nizhny Tagil och Almetyevsk, där toppen möter botten.

Nizhny Tagil har efter en sjukt dålig period under inledningen av säsongen börjat ta lite segrar här och var, vilket man inte gjorde i början utan stod på tolv raka förluster i inledningen. Nu har man hunnit med att spela 43 matcher, och man är fortfarande bara uppe i elva segrar där man inte ens snittar två mål per match.
Man har spelat ihop 33 poäng där 22 har kommit på hemmaplan, och man är snäppet vassare på egen is om man nu kan säga så.
Man står på tre raka förluster där lagen man mött håller sämre klass än dagens motstånd, och man fick tex spö av CSK VVS för tre matcher sedan med 1-0, och det är ett lag som tagit nio poäng hittills och ligger sist.

Almetyevsk är otroligt formstarka och har så varit en tid. Man kommer med sex raka segrar och ska vi kika på de 15 senaste matcherna så har man bara förlorat två, vilket är urstarkt!
Man har tagit 84 poäng vilkey är 51 fler än dagens motståndare och då han man ändå tre matcher färre spelade.
Nu är man betydligt bättre på hemmaplan än på resande fot, men man har ändå vunnit elva av 18 matcher och nu möter man ett lag som inte håller klass överhuvudtaget.

Almetyevsk har ett rätt jämnt lag och många linor som kan producera, och man ska styra denna match i samtliga minuter och jag tror man vinner klart.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 4u // Tobbe



This is the stats tab
This is the post tip