Ryska VHL bjuder på intressant match mellan Nizhny Tagil som gästas av Dinamo St Petersburg, där skillnaden mellan lagen är ljusmil! Jag har inte svårt att ta ställning i matchen, och frågan är bara hur många mål gästerna ska vinna med.

Nizhny Tagil har det otroligt tungt i ligan där man också ligger näst sist. Man har vunnit åtta av 34 matcher, och säsongen är redan nu körd.
Senast fick man storstryk av Ska Neva St Petersburg med 0-8 på hemmaplan, och där fick man se hur stor skillnaden mellan botten och toppen i denna liga är. Nu gästas man av tabellettan, och hur ska man då kunna stå emot?.
Man har en seger de nio senaste matcherna och formen är i botten, där självförtroendet i truppen också lär vara rätt stukat, framförallt efter den stora förlusten senast.

Dinamo St Petersburg kommer från en 3-6 seger borta mot Chelmet Chelyabinsk, där man gjorde tre mål i powerplay. Matchen innan vann man mot Karaganda, ett lag som också får räknas som ett topplag.
Man har en av ligans bästa offensiv med spelare som Nazarevich, Shevchenko och Biryukov och senast stod dessa herrar för sju poäng i matchen tillsammans.
Man har gjort flest mål i serien med sina 112 samtidigt som man också är laget som släppt in minst mål med sina 53.

Spetsen i truppen är för bra för att hemmalaget ska ha någon chans i matchen, samtidigt som hemmalaget är alldeles för uddlösa framåt.

Speltips: 2 hcp -2 asian hcp vilket betydera att vi får insatsen tillbaka vid tvåmålsseger och full vinst om man vinner med minst tre mål, och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip