Ryssland bjuder på hockey när Niznekamsk ska spänna musklerna med Jokerit, en match som jag anser kan bli riktigt underhållande!

Niznekamsk är ett lag jag inte fått riktigt grepp på denna säsong. Man blandar riktigt starka matcher med matcher som man alls inte kommer upp i nivå i. Vi kan se detta i att man tar segrar mot Salavat UFA och Lokomotiv Yaroslavl för att sedan förlora mot Admiral Vladivostok och Kunlun.
Nu är det hemmaplan och där brukar man spela mycket tightare än på resande fot och det brukar inte bli alls lika mycket mål, framförallt framåt. Nu senast gjorde man fyra mål framåt hemma och det ser ut som att man hittat offensiven bättre och bättre nu, med undantag för 3-0 förlusten näst senast.

Jokerit kommer på besök och motståndet hemmalaget ställs emot är tufft, riktigt tufft! Elva segrar på 15 matcher är starka papper, och man är det laget som gjort näst flest mål i ligan hittills, bara Yekaterinburg har gjort fler. Nu har man spelare som Joensuu, Norman och Moses i laget för att nämna några få, och då är det inte konstigt man levererar framåt.
Defensivt gör man det bra tycker jag, men ibland så har man tendenser att svaja lite även där, och hemmalaget bör kunna utnyttja dessa lägen, precis som Dinamo Minsk gjorde näst senast!

Jag tror på en underhållande match här där vi kommer få se mycket chanser, och jag har svårt att avgöra vilket lag som går segrande ur denna fight.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip