Härligt med kvällsmatch i NHL under lördagen där NJ Devils och Boston ännu en gång ska göra upp, och här har jag min idé klar.

NJ Devils fick med sig poäng i matchen mot just Boston senast då man förlorade efter straffar med 2-3.
Man hade kvitterade två gånger och då man gjorde båda målen i den sista perioden, och att man fick med sig poäng får man absolut vara nöjda med då jag tycker Boston såg klart bättre ut i matchen.

I den matchen saknades spelare som Vatanen, Hischier, Butcher och Bratt, så det var en hel del tunga avbräck.
Nu ska Vatanen och Bratt fortsatt saknas samtidigt som Butcher och Hischier är tveksamma, och känslan är att man får det tuffare här.

Boston gjorde en riktigt bra match och visst borde man nog vunnit redan efter ordinarie tid. Man fick iväg 37 skott på mål varav 16 kom redan i den första perioden där man rivstartade och ledningen borde varit större än 0-1, för lägen skapade man.

Marchand stod för två poäng i matchen och han fortsätter i vanlig ordning att producera för laget, och han kommer återigen tillhöra toppen av den interna poängligan.
I truppen finns annars starka namn i Bergeron, Krejci och Pastrnak, så spets finns samtidigt som man har en väldigt bra bredd i laget.
Pastrnak saknas fortsatt och där har man såklart ett tungt avbräck, men man håller ändå en riktigt hög klass, och här tror jag man återigen gör en bra match och man bör vara numret större.

NJ Devils gjorde det bra senast som fick med sig poäng trots att man var det sämre laget. Nu möts lagen igen och här tror jag Boston kommer vara klart effektivare, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u till oddset 1.68 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip