NJ Devils ställs mot ett av ligans bästa lag Carolina natten till söndag, och det ska mycket till om hemmalaget ska kunna få med sig poäng från matchen.

NJ Devils kommer med svag form till denna matchen då man i de fem senaste matcherna bara tagit en seger, och den kom mot Columbus på hemmais.
Nu senast ställdes man mot jumbon i conferencen Arizona och där kunde man få ett trendbrott efter några raka förluster.
Trots ett skottövertag på 36-17 så fick man se sig besegrade med 1-4, ett svagt resultat, och här ökar svårighetsgraden enormt.

Man har på slutet saknas sin backstjärna Dougie Hamilton som håller en riktigt hög klass, och han förväntas missa även denna matchen.
Visst har man en del bra spelare i Hischier, Bratt, Hughes och Tatar, men man är fortfarande en bra bit från gästerna nivå, och här är känslan att man åker på sin fjärde raka förlust.

Carolina ligger på en tredjeplats i conferencen och hittills har man gjort det väldigt bra. Man har även bara gjort 37 matcher och ser man på lagen ovanför har de gjort fyra och fem matcher fler, så man har fortsatt häng på toppen.
Nu senast vann man med 6-3 mot NY Rangers på hemmais där man hade 5-1 efter två perioder, och överlag var man det klart bättre laget i matchen.

Man har ett av ligans bästa lag då man både har bra spets och bredd i laget. Några av spelare i laget är Teravainen, Aho, Svechnikov, Trocheck och DeAngelo, spelare som håller en riktigt bra nivå, och här ska man ha bra möjligheter att gå segrande ur matchen.
Martinook och Necas förväntas missa matchen samtidigt som Raanta är tveksam.

NJ Devils förlorade mot bottenlaget Arizona senast och här ökar svårighetsgraden rejält då man möter ett av ligans bästa lag, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Blackwood (Unconfirmed) - Andersen (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip