Skadedrabbade Devils ska återigen spela match och här ställa man mot Columbus som inte fått det helt att stämma senaste matcherna, men bör ha bra chans att lösa en seger här.

Devils har varit oerhört skadedrabbade senaste tiden och det har såklart påverkar resultaten, och man har bara vunnit en av de fem senaste matcherna.
Man har saknat Hall, Palmieri, Wood, Zacha och det har påverkat resultaten helt klart.
Det ryktas även att Hischier och Vatanen inte kommer kunna spela denna matchen, precis som Bastian. Detta hade såklart varit ett ordentligt negativt besked till en redan stukad trupp.
I dagens träning (4/3) så ställde man upp såhär i det offensiva linorna.

Bratt - Zarah - Stafford
Agostino - Coleman - Lappin
Pietila - McLeod - Anderson
Yakovlev - Rooney - Gabriel

Flera tunga namn saknades, och det är tveksamt om de kommer till spel. Nu tycker jag ändå att Columbus ska vinna denna matchen även om Vatanen och Hischier skulle spela.

Columbus kommer från två raka nederlag där man inatt förlorade mot Winnipeg med 2-5 trots ett skottövertag på 42-26. Man har en del problem i defensiven och skönt för laget är att man får Devils här, ett lag som inte håller någon högre nivå i det offensiva spelet.
Här får jag känslan av att spelare som Duchene, Atkinson med flera kommer ha mycket puck, och Devils kommer få rikta in sig på en tät defensiv precis som mot Boston.
Man måste även börja knipa segrar i racet om en slutspelsplats senare under säsongen, och då ska man bara vinna matcher som dessa.

Tycker det mesta talar för att Columbus hittar tillbaka på vinnarspåret här, och väljer att investera.

Cory Schneider (Probable) för Devils.

Speltips: 2 och jag investerar 5u hos Betsson , Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip