Ett b2b NJ Devils tar emot Dallas hemma natten mot söndag, och här lutar det mest åt bortaseger.

NJ Devils vann som förväntat bortamötet med Columbus med 1-4 där en andraperiod med rejäl utdelning bäddade för segern då samtliga mål kom i perioden.
Man har dock inte rosat marknaden på slutet då man bara vunnit två av de sex senaste, och nu väntar betydligt tuffare motstånd än senast.

Meier har kommit tillbaka från skada på slutet och det spetsar till offensiven.
Man har dock fortsatt skador på stjärnan Hughes samt spelare som Siegenthaler, Hamilton, Nosek och Smith, så det är fortfarande ett något skadeskjutet lag, och då man är b2b så tror jag man får svårt att ta en ny seger.

Dallas revanschsugna

Dallas åkte på en rejäl mina senast då man blev överkörda av Philadelphia med 5-1, och ser man på skottstatistiken vann hemmalaget med överlägsna 43-15.
Innan dess stod man för en bra insats mot LA Kings när man vann med 5-1, och med fyra segrar på de sex senaste matcherna ska det inte vara någon fara med formen.

Man har få skadeproblem i truppen då bara Heiskanen förväntas missa matchen och med namn som Robertson, Hintz, Pavelski och Duchene finns det gott om kvalitet, och här ska man ha goda chanser att studsa tillbaka.

NJ Devils ställs mot tuffare motstånd än senast och då gästerna även fått en längre vila tror jag man får det tufft, och jag går på bortaseger i matchen.

Daws (Unconfirmed) - Oettinger (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip