NJ Devils ska försöka spinna vidare på segern senast. Man möter här ett Minnesota som kommer med två raka förluster, och jag tror på en målrik match.

NJ Devils kommer från en seger med klara 5-1 mot Detroit. Domingue fick starta och räddade 19/20 skott. Han gjorde det bra men normalt sett så håller han ingen högre klass, och jag ser det som en nackdel för laget att han ska spela.
Man ligger näst sist i conferencen med just Detroit bakom sig och man har inte spelat så bra som man har förväntat sig.
Taylor Hall är spelaren som visat klart mest offensivt och han är den ledande spelaren i laget. Det är dock flera spelare som kan bättre, och det gäller för dem att steppa upp.

Minnesota kommer från två raka förluster där Rangers och Boston blivit för svåra. Man har dock tagit poäng i båda matcherna, och faktum är att man tagit poäng i sex raka matcher.
Laget ligger precis som hemmalaget näst sist i sin conference, och man har gjort sina bästa matcher på hemmaplan. Man har dock ryckt upp sig på bortaplan sista tiden och nu när man möter ett lag som också tillhör botten så tror jag målchanserna är goda, speciellt då man har en del offensiva kvaliteter i Zucarello, Staal och Zucker. Kahkonen gör sin NHL-debut här och det ska bli intressant hur han tacklar den situationen.

Ett hemmalag med Domingue i kassen samtidigt som gästerna ställer en debutant i kassen bör sluta med en del mål, och jag väljer att gå på överspelet här.

Domingue (Confirmed) - Kahkonen (Confirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u hos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip