Söndagkvällen bjuder på ett fint möte mellan NJ Devils och Minnesota, och hemmalaget är rätt favoriter.

NJ Devils 4-6 förlust mot Washington näst senast hade klart mer att önska även om man vände 0-3 till 4-3 i mittperioden och visade att det finns massor av kvalitet. Man föll dock efter att man förlorat slutperioden med 0-3.
Nu senast slog man Buffalo med 5-4 där man återigen visade upp ett fint offensivt spel, men det finns klart mer att önska av defensiven.

Till denna matchen kommer inte kaptenen Hischier till spel vilket är ett stort minus.
Det är dock även problem hos gästerna på skadeläget, och då man har en glödhet Jack Hughes i truppen ska man kunna följa upp med en ny seger.
Miller och Nosek är frågetecken.

Flera frågetecken hos gästerna

Minnesota har tre raka förluster i bagaget, och fyra av de fem senaste matcherna har förlorats.
Washington, Philadelphia, Columbus och LA Kings har man fått se sig besegrade av och förutom de sistnämnda har motståndet varit svagt.
Nu är det betydligt tuffare och ska man bryta trenden så krävs det rejäl uppryckning, speciellt defensivt då man kommer få problem mot ett starkt offensivt NJ Devils.

I truppen har man fina namn som Kaprizov, Zucarello, Hartman och Eriksson som gjort det bra framåt. Det finns dock frågetecken på Boldy, Goligoski och Gaudreau samtidigt som Shaw och Spurgeon saknats hittills, och jag tror man får problem här.

NJ Devils har sett fina ut offensivt och då gästerna släppt in mycket mål på slutet så tror jag på hemmaseger i matchen.

Vanecek (Unconfirmed) - Fleury (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip