NJ Devils och Montreal gör upp natten mot torsdag, och här blir favoritskapet på hemmalaget alldeles för stort.

NJ Devils fick senast se sig besegrade med 3-0 av Boston efter att man i matchen innan något oväntat slagit formtoppade Florida.
På slutet har resultaten varit svaga då man i de fyra senaste matcherna bara tagit en seger, och sett till hela säsongen har man inte levt upp till förväntningarna.

En anledning till resultaten är såklart skadeläget då man har flera tongivande spelare borta.
Bland annat saknas stjärnan Jack Hughes samt Timo Meier. Utöver dem är Hamilton, Nosek och Palat borta samtidigt som Smith är ett frågetecken, så visst är läget i truppen inte bra, och att man målas upp som solklara favoriter tycker jag är fel.

Montreal kan överraska

Montreal jagar bakom i tabellen då man placerar sig precis bakom NJ Devils, och man är fyra poäng efter.
Man har inte tagit segrar på beställning men nu senast slog man faktiskt ett så pass bra lag som Colorado mer 4-3, så även om man inte är ett topplag kan man överraska i enskilda matcher.

Precis som hemmalaget finns det en hel del skador i namn som Dach, Dvorak, Newhook och Pearson för att nämna några. Man kunde dock slå Colorado senast trots de avbräcken och nu är det match mot ett lag som saknar tunga namn, och här tycker jag inte man ska vara helt borträknade.

Daws (Unconfirmed) - Montembeault (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip