En av kvällens matcher i NHL står NJ Devils och Montreal för, och här har jag mest tro på hemmalaget.

NJ Devils knackiga säsong fortsätter då man har två raka förluster i ryggen, och man är just nu tia i conferencen. Inför säsongen var man tippade i toppen och just nu är man inte ens på slutspel, så nu gäller det att man börjar växla upp, och detta är ett motstånd man normalt ska slå.

Jack och Luke Hughes, Bratt, Hischier, Toffoli och Mercer, ja du ser, det finns massor av kvalitet i detta lag, och med tanke på motståndet bör man ha goda chanser att vända tillbaka på vinnarspåret.
Hamilton, Foote, McLeod och Vanecek förväntas missa matchen samtidigt som Bastian är ett frågetecken.

Montreals form är svag

Montreal ligger med i botten av tabellen, som förväntat då man tillhör ett av de svagare lagen i ligan.
På slutet har man radat upp fyra raka förluster där man även släppt in 18 mål, ett snitt på 4,5, vilket är ett uselt facit.
Nu är det även bortais precis som senast, och där har man bara vunnit en av de fem senaste matcherna.

Man har Dvorak och Dach out samtidigt som Harvey-Pinard är dtd, så avbräck finns och även om man har flertalet skickliga spelare offensivt i truppen så känns det som man väger för lätt om hemmalaget kommer upp i nivå.

NJ Devils har en betydligt högre grundkvalitet i truppen och det börjar bli dags att visa att man ska vara ett slutspelslag, något jag tror man gör, och jag går på hemmaseger i matchen.

Daws (Unconfirmed) - Primeau (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Coolbet
This is the stats tab
This is the post tip