En match spelas vid 19:00 ikväll och det är NJ Devils som gästas av NY Rangers.

Devils kommer från en 4-6 seger borta mot ett formsvagt Montreal, och det var inte någon oväntad seger enligt mig då Montreal sett svagt ut på slutet.
Man har kommit igång lite i spelet och det finns en del skickliga spelare i truppen, men det finns klart mer att önska i spelet.
Boqvist gjorde mål i matchen och har nu gjort två mål, kul!
Nu spelar man på hemmaplan och man har även fått mer vila än gästerna. Man målas dock upp som stora favoriter, och det är inget jag köper här.

Rangers hade en tuff batalj under fredagskvällen mot Boston där man tillslut förlorade på övertid med 3-2. Nu är man b2b och man har inte fått lika mycket vila som hemmalaget vilket är ett minus. Man har dock gjort det bra på slutet då man slagit Carolina och utmanat Boston rejält, så att man ska vara klara underdogs i matchen tycker jag inte är rätt.
Nu ska Georgiyev vakta kassen och nu gäller det att visa upp sig från sin bästa sida då Lundqvist spelat bra på slutet och fått mest förtroende.
Med Panarin, Zibanejad och Buchnevich offensivt så lär man kunna utmana hemmalagets defensiv rejält, och jag tror absolut man kan sno poäng här.

Blackwood (Unconfirmed) - Georgiyev (Confirmed)

Speltips: X2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip