NJ Devils tar emot formstarka NY Rangers natten till onsdag, och här tror jag vi får se en seger för gästerna.

NJ Devils har gått tungt på slutet då man bara segrat i en av de fem senaste matcherna, och där slog man svaga Anaheim med 2-1 efter straffar.
Ser man på säsongen i helhet så har den varit svag då man bara vunnit 22/62 matcher, vilket betyder att man förlorat hela 40 matcher, och det kommer inte bli slutspelshockey senare i vår.

Jesper Bratt är en av spelarna som övertygat stort denna säsongen då han gjort 60 poäng på 57 matcher, och det finns en del offensivt kvalitet i laget.
Man har dock målvaktsbekymmer då både Blackwood och Bernier saknas, så där har man problem, något som också visat sig i matcherna.
I övrigt förväntas Kuokkanen och Thompson missa matchen samtidigt som Vesey och Zacha är tveksamma.

NY Rangers stal segern senast då man trots att man förlorade skotten med 44-18 mot Carolina kunde vinna med 0-2, och målvakten Georgiev stod för en grym insats mellan stolparna.
Här förväntas dock Shesterkin vara tillbaka och även om Georgiev var grym senast så är det ett stort plus då han är en av ligans absolut bästa målvakter.

Man har gjort en stark säsong då man ligger på en tredjeplats i conferencen och ser man på slutet så har man slagit lag som Carolina, Tampa Bay och Dallas, så formen är bra hos laget, och man har även en bra spets med spelare som Panarin, Zibanejad och Kreider i laget.
Nyförvärven Motte, Copp och Braun förväntas även debutera i denna matchen.
Blais, Kakko och Rooney saknas i matchen.

NY Rangers är det bättre laget i matchen och då hemmalaget har målvaktsproblem samtidigt som gästerna har en av ligans bästa målvakter så ska bortalaget ses med goda segermöjligheter, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Gillies (Unconfirmed) - Shesterkin (Likely)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip