En högintressant game 7 mellan NJ Devils och NY Rangers väntar natten mot tisdag, och kan hemmalaget fortsätta spinna vidare på sin fina säsong.

NJ Devils har varit ett av lagen som överraskat mest av alla under säsongen då man inte förväntades ta sig till slutspel. I grundserien slutade man på en imponerande tredjeplats i conferencen och det före lag som Toronto, motståndarna NY Rangers samt Tampa Bay, så man har verkligen fått det att stämma.
I denna matchserien vände man 0-2 till 3-2 i matcher och hade läge att avgöra senast, något man dock inte lyckades med då man föll med 5-2, men spelmässigt skapade man fortsatt bra med lägen som i tidigare matcher.

Ser man till truppen så är man inte lika namnkunnigt som gästerna, men man har unga spelare som Hughes, Hischier, Bratt och Mercer som samtliga imponerat. Man har även målvakten Akira Schmid som varit riktigt bra i matchserien, så laget håller fortsatt bra nivå, och man har helt klart vad som krävs för att ta sig vidare.
Bernier saknas.

Ingen enkel uppgift för NY Rangers

NY Rangers öppnade starkt med två raka 1-5 segrar i matchserien och man såg starkare ut inledningsvis. Därefter föll man i tre raka matcher och det efter att NJ Devils gett Schmid chansen mellan stolparna istället för Vanecek, något som gav grymt bra effekt.
Nu lyckades man göra fem mål senast efter att man bara gjort två mål i de tre tidigare matcherna, och man lyckades överlista Schmid som dessutom blev utbytt.

Man har ett riktigt bra lag med namn som Tarasenko, Zibanejad, Kreider, Panarin och Kane, så man håller i grunden en högre klass än hemmalaget.
Målvakten Shesterkin har dock haft svårt att matcha Schmid i målvaktsmatchen, och trots segern senast så tror jag på en klart tuffare match här på bortais.

NJ Devils har en målvakt i Schmid som imponerat stort och kommer han upp i samma nivå som i de tre segermatcherna så har hemmalaget goda chanser att skicka NY Rangers på semester, och jag går på hemmaseger i matchen.

Schmid (Unconfirmed) - Shesterkin (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip