Dags för ny match mellan NJ Devils och Philadelphia natten till fredag, och här har jag god tror på gästerna.

NJ Devils förlorade sin senaste match med 3-5, och det mot just Philadelphia där man var det sämre laget.
Man gjorde dock en stark upphämtning från 0-2 till 2-2 i den andra perioden, men när det skulle avgöras så steppade gästerna upp och klev upp till 2-5 i den tredje perioden, och det var spiken i kistan.

Man har fått med sig en del bra resultat hittills i de sex matcherna man hunnit spelat då det har blivit segrar mot lag som Boston, NY Rangers och NY Islanders, och det är rätt fina skalper.
I två av dessa segrar har Blackwood vaktat kassen och han har sett riktigt bra ut under inledningen av säsongen.
Han har saknats på slutet och kommer göra så även här, och det är ett stort minus då Wedgewood och Comrie inte alls håller samma nivå.

Man har fortsatt ett jobbigt skadeläge och förutom Blackwood så saknar man tongivande spelare i Butcher och Hischier för att nämna några, och jag tror man får det svårt även i denna matchen.

Philadelphia tog som sagt en skön seger senast, speciellt med tanke på att man innan dess fick stryk med 6-1 mot Boston.
Van Riemsdyk stod för två mål senast där båda målen kom i powerplay, och han gjorde en fin match.

Man har vunnit fyra av sina sju inledande matcher hittills och det är ett bra facit. Man har dock även gjort ett par rätt svaga matcher, och då syftar jag främst på 1-6 förlusten mot Buffalo. Senast var det dock en stabil och bra insats man stod för, och det är något man bör kunna bygga vidare på.

Truppen håller en hög nivå då vi hittar spelare som Giroux, Voracek, Konecky och Hayes i laget, så det finns en hel del spets. Även Gostisbehere är tillbaka i defensiven och det är en av lagets viktigaste backar.
Saknas gör Couturier, Frost och Myers.

NJ Devils dras med tunga skador i laget och då man ställs mot ett skickligt Philadelphia så tror jag man väger för lätt, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u till oddset 2.05 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip