Dags för NJ Devils och Pittsburgh att göra upp, och här har jag min idé klar.

NJ Devils kommer från en förlust mot just Pittsburgh där siffrorna skrevs till 4-6, och det skapades massor av lägen i matchen.
Man hade stora problem med gästerna toppkedja med Crosby i spetsen, och de gjorde lite vad de ville på isen.
Säsongen hittills har varit svag då man bara vunnit 14/39 matcher, något som gör att man bara har Buffalo efter sig i tabellen.

Truppen håller en rätt medioker nivå då man förutom spelare som Hischier, Hughes, Bratt och Zacha inte har mycket att komma med, så det är absolut ingen överraskning att man tillhör den nedre delen av tabellen.
Man har även nyligen gjort sig av med Palmieri och Zajac, och det är försvagningar för laget offensivt.
Här förväntas Hischier och Bastian saknas.

Pittsburgh stod för en bra insats senast då man vann med 4-6 mot NJ Devils.
Crosby, Rust och Guentzel hade lekstuga då de stod för det mesta framåt, och de två förstnämnda gjorde tre poäng vardera i matchen.
Man ligger på en fin tredjeplats i divisionen då man vunnit 26/41 matcher, något som genererat 54 inspelade poäng, och man har bara två poäng upp till NY Islanders och Washington som båda har 56 poäng.

I truppen finns det spets i tidigare nämna Crosby, Rust och Guentzel. I övrigt har man spelare i Letang, Malkin och Kapanen, så kvalitet finns det gott om i laget.
De två sistnämnda förväntas dock missa matchen, men de har missat de senaste matcherna, och man har visat att man klarar sig bra ändå.
I övrigt saknas Tanev och Blueger.

Nu är det precis som senast bortais som gäller och där har man gjort det bra på slutet då man vunnit fyra av de sex senaste matcherna, och då har förlusterna kommit mot klart bättre motstånd än man ställs mot här.

Pittsburgh håller en klart högre nivå än vad NJ Devils gör och då även formen är bättre så bör man ha en bra chans att ta en ny seger, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Blackwood (Unconfirmed) - DeSmith (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip