Söndagskvällen bjuder på NHL i form av NJ Devils och Pittsburgh, och här tror jag att hemmalaget får bekymmer.

NJ Devils kommer från dubbla segrar där man öst in mål då man slagit Montreal med 1-7 samt St Louis med 4-7, så framåt har man fått riktigt bra utdelning.
I matchen mot St Louis låg man under med 3-2 inför den sista perioden och där gjorde man fem mål i den avslutade perioden, och två av målen kom i öppen kasse.
Det var dock en ruskigt svag period av St Louis, och här bör man inte få det lika enkelt.

Jesper Bratt som leder den interna poängligan är dock tveksam här så det är ett klart minus om han saknas. Målvaktssidan är även den fortsatt försvagad då varken Bernier eller Blackwood är tillbaka i spel, och med Gillies och Daws som målvaktspar ser det ritkigt darrigt ut. På plussidan förväntas Hughes vara tillbaka här, men överlag är man ett klart svagare lag än motståndarna, och jag tror att man får svårt att ta tredje raka.

Pittsburgh kommer även dem med två raka segrar i ryggen där man slagit Boston med 2-4 och nu senast Ottawa med 0-2. Mot Ottawa var man det klart bättre laget och att man bara vann med 0-2 var helt klart i underkant.
Nu är det bortamatch precis som i de två senaste matcherna och där trivs man bra då man är conferencens bästa bortalag, och hittills har man vunnit 16/24 matcher på resande fot med fina 80-56 i målskillnad.

I truppen finns det flera riktigt vassa spelare i Letang, Guentzel, Rust, Crosby och Malkin, så spetsen är hög.
Den sistnämnda har missat de två senaste matcherna men här väntas han vara tillbaka, något som är ett stort plus offensivt.
Blueger, Domingue, O’Connor och Zucker förväntas missa matchen.

NJ Devils har vunnit de två senaste matcherna men man har stora målvaktsbekymmer i laget och här möter man ett av ligans bästa bortalag och då tror jag att man får svårt att ta ytterligare en seger, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT