NJ Devils ställs mot ett b2b Pittsburgh natten mot onsdag, något man bör kunna utnyttja.

NJ Devils kommer från en förlust med 5-2 där man tappade en tidig 0-2 ledning, och Buffalos Tage Thompson blev tungan på vågen efter att han gjort fyra av lagets mål.
Innan dess var det två raka segrar mot NY Islanders med 0-4 och Toronto med 3-6, så man har visat att man håller en hög nivå.

Nu kommer man utvilade mot ett b2b Pittsburgh så man bör ha klart mer energi. Med spelare som Hughes, Bratt och Hischier så finns det gott om hot offensivt, och hemmaplan ser jag även som en fördel här.
Hamilton, Bastian, McLeod och Foote förväntas missa matchen samtidigt som MacDermid och Siegenthaler är dtd.

Pittsburgh får det tufft på bortaplan

Pittsburgs form sista tiden har varit ett frågetecken då man bara vunnit tre av sina sju senaste matcher. Två av segrarna har även tagits på hemmaplan där man tagit 44 av sina 77 poäng. Nu är det bortaplan som väntar och där riskerar man åka på sin tionde förlust de elva senaste bortamatcherna, så det är givetvis ett minus.

Man gick även en match borta mot NY Rangers natten innan denna matchen där man dock vann med 2-5, så man är b2b. Där vaktade även förstamålvakten Jarry vakta buren så det blir sannolikt Nedeljkovic i kassen här, och även om det finns bra klass i Crosby och Karlsson så tror jag man väger för lätt här.
Acciari, Graves, Harkins och Nieto förväntas missa matchen.

Allen (Unconfirmed) - Jarry (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip