Natten bjuder som vanligt på NHL, och här ställs botten mot toppen.

NJ Devils ligger på plats 14 i conferencen och kikar vi i divisionen så ligger man sist med klar marginal. Det kommer inte bli slutspel då det är en övermäktig uppgift.
Man kommer från en 3-0 förlust mot Vegas där Lehner höll sin första nolla och gjorde en stabil insats.
Formen är helt okej då man vunnit en del på slutet, men förutom Vegas och Washington så har man mött svagare lag, så statistiken blir något missvisande.
Truppen innehåller talanger i Hughes, Hischier och Bratt, men ser man till helheten så är laget för svagt, och man får ta nya tag till nästa säsong.
Skada har man på Butcher. Claesson är tveksam.

St Louis hade en lite tuffare period ifrån mitten av januari till mitten av februari då man bara vann två av tolv matcher, ett såklart uruselt facit för ett lag av deras kaliber. Senaste tiden har dock spelet sett klart bättre ut, och inför denna matchen har man åtta raka segrar.
Senast blev det en 1-3 seger mot NY Rangers på bortaplan, och där vände man matchen efter att man legat under efter första perioden.
I och med den formtoppen man hittat nu så leder man sin conference, och man vill såklart och vinna densamma, så jag tror vi kommer få se ett fortsatt starkt St Louis i denna matchen.
Truppen håller hög nivå och man har spelare som Schenn, O’Reilly, Schwartz och Pietrangelo i laget.
Skador har man fortsatt på Tarasenko och Bouwmeester.

Här tycker jag gästerna ska vara numret större då man spelat riktigt bra under säsongen. Man har även revansch att utkrävs då NJ Devils vann det senaste mötet, något som gör att jag tror vi får se ett heltaggat St Louis här, och då bör inte hemmalaget kunna stå emot.

Blackwood (Unconfirmed) - Blackwood (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos 888sport , Casumo , Unibet eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip