NHL bjuder på match klockan 19:00 svensk tid då NJ Devils och St Louis ska göra upp i vad jag tror blir en underhållande match.

NJ Devils slåss i den nedre delen av tabellen och just nu ligger man näst sist i conferencen.
Man har haft väldigt svårt att vinna matcher under säsongen då bara 19 av 55 matcher slutet med seger.
Ett stort problem är defensiven då man läcker en hel del bakåt, något man kunnat se på slutet då man förlorat med siffror som 8-5, 3-6 och 4-3, och även om man har en del skicklighet framåt i spelare som Hughes, Hischier och Bratt så faller man på det defensiva spelet.

St Louis slåss till skillnad mot hemmalaget i toppen av conferenfen och framför sig har man bara Colorado och Calgary.
Inför denna matchen kommer man med två raka nederlag där man senast föll i en tight match mot ett defensivt lagt NY Islanders.
Här kommer man dock få mer ytor i offensiven och då man har skickliga spelare i Kyrou, Tarasenko och Schenn för att nämna några så bör man kunna göra en del mål i matchen.

NJ Devils har visat flera gånger under säsongen att man har en offensiv som kan hota samtliga lag i ligan. Ska man vinna här lär det dock krävas en del mål då man möter ett starkt St Louis som kommer föröka utnyttja den svaga defensiven, något som bör kunna bädda för en målrik match, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Daws (Unconfirmed) - Binnington (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip